Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Φιάλες υγραερίου

Ηλιάδης Παναγιώτης
Προϊόντα Ξυλείας, Αντιφίλιπποι Καβάλας


Οι φιάλες υγραερίου αποτελούν ένα αξιόπιστο σύστημα εφοδιασμού υγραερίου. Το εμφιαλωμένο υγραέριο, λόγω της ευκολίας στη μεταφορά του, είναι διαθέσιμο παντού.

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται και στο χώρο της διανομής φιαλών υγραερίου στην Καβάλα και όλο το Νομό. Στο κατάστημά μας, θα βρείτε τα πάντα γύρω από το υγραέριο, όπως φιάλες υγραερίου, συσκευές υγραερίου για οικιακή και επαγγελματική χρήση, θερμάστρες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κάρβουνα και μπρικέτες. 
 
Καθημερινά, πραγματοποιούνται διανομές φιαλών υγραερίου τόσο κατ’ οίκον όσο και σε επιχειρήσεις, εξυπηρετώντας την ευρύτερη περιοχή της Καβάλας και ολόκληρο το Νομό, καλύπτοντας ακόμα και την πιο απαιτητική ανάγκη. Ειδικά για επαγγελματικούς χώρους (εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ, μπαρ κλπ) διατίθενται θερμάστρες εξωτερικού χώρου με τη μορφή χρησιδανεισμού.
 
Για ιδιώτες: Με ταχύτητα και ασφάλεια, το δίκτυο των καλά εκπαιδευμένων και έμπειρων συνεργατών μας θα σας παραδώσει τη φιάλη σας με ένα απλό τηλεφώνημα .
 
Για επαγγελματίες: Με ταχύτητα και ασφάλεια, το δίκτυο των καλά εκπαιδευμένων και έμπειρων συνεργατών μας θα σας παραδώσει τη φιάλη σας με ένα απλό τηλεφώνημα.